1

Lazy Monday

EN dag på jobbet ser väldigt olika ut. Förra veckan fick jag erfara både aktiva dagar och dagar med mindre på schemat. Det som utgör arbete är bokningar. Inga mail, inget att göra. Mina förhoppningar var fart och fläkt. Idag har varit en dag som man bara önskar att klockan ska gå fortare eller att man hade massa att göra. Jag ser iallafall fram emot morgondagen som bjuder på roadtrip upp till en by in the countryside. Vi ska möta upp en kund för site-inspection och kolla på ett hotell.
Det är sånt man ser fram emot en tråkig måndag. 
1

Sunday funday

GODMORGON! Söndag morgon jag hade jag tänkt åka in till stan för att kolla in några museum men jag måste skriva klart min hemskrivning i Hospitality och tvätta. Efter en vecka är det dags att göra sig redo för en ny. Handla, en annan "rolig" söndagssyssla. Något som bara måste göras. Detta är vad min dag kommer bestå av. Hoppas ni har en fantastisk söndag. xxx
1

Camden

 
 
 
 
 
IDAG åkte jag in och mötte Malin från jobbet vid Piccadilly Circus. Vi gick runt i Soho och China Town men klockan var för lite för lunch så vi tog Northern Line till Camden. Detta är verkligen en speciell plats. Mycket folk generellt men också mycket svenskar, vilket är skönt, för helt plötsligt passar man in och känner sig inte så ensam. I Camden är det en enda stor rörig marknad. Mat från alla världens hörn, smycken, t-shirts och allt möjligt krims krams. Det är en fascinerande upplevelse att gå runt bland och titta, alla olika dofter som krockar och vi hade verkligen det extra bra då solen varit framme under dagen. Vi åt Thaifood och till efterätt blev det spett med chokladdoppade jordgubbar och banan. Jag fyndade nya solisar och ett par örhängen. Efter ett par timmar i Camden åkte vi tillbaka in mot centrum. Jag tog en sväng på Oxford Street, då alla verkar helt lyriska över Primark. Jag vet nu vad alla talar om. Dock kaos en lördag eftermiddag. Ikväll tar jag det lugnt och äter svensk choklad, mmm Marabou.